Warning: Declaration of thesis_comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/stoorsta/bodycure.se/wp-content/themes/thesis_17/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Declaration of thesis_comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/stoorsta/bodycure.se/wp-content/themes/thesis_17/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Declaration of thesis_comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/stoorsta/bodycure.se/wp-content/themes/thesis_17/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Declaration of thesis_comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/stoorsta/bodycure.se/wp-content/themes/thesis_17/lib/classes/comments.php on line 0
En oas av lugn

En oas av lugn

29 april, 2010

Så som vi lever idag blir det allt viktigare att hitta små oaser av lugn så kroppen hinner att reparera eventuella skador. Masssage kan vara en sådan oas. Jag jobbar mycket med försöka hitta ursprunget till de spänningar vi får. Det är inte alltid där man har ont som problemet sitter. Det är ett biomekaniskt detektivarbete.

Massage gör att vi mår bättre både fysiskt och psykiskt. Stressen minskar, vi blir piggare och immunförsvaret stimuleras. Massage passar för alla och fungerar både förebyggande och behandlande. Den hindrar också att små spänningar utvecklas till besvärliga och smärtsamma problem. Dessutom är det skönt!

Next post: